Annons

Ivo i landslaget

Landskrona BoIS mittfältare Ivo Pekalski har tagits ut till kommande veckas dubbellandskamp mot Finland. Det är Sveriges P18 landslag som möter finnarna i Gävle den 9 september på Strömvallens konstgräs och returen spelas den 11/9 på Stålringens IP i Hofors.
Returmötet krockar med BoIS bortamatch mot Örgryte.
– Redan på försäsongen gjorde vi en överenskommelse med förbundskaptenen om detta. Vi har haft tillgång till Ivo under hela säsongen hittills mot att vi släppte loss honom till dubbellandskampen, säger sportchef Mats Aronsson och önskar Ivo stort lycka till i mötena mot Finland.

Ivo Pekalski är sedan tidigare noterad för 15 p-landskamper.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser