Annons

Namninsamling för nya lokaler

I samband med folkfesten i Wrangelska parken i morgon startar fyra Landskronabor en namninsamling till förmån för mer ändamålsenliga lokaler åt projektet Unga Röster. I dag huserar Unga Röster i lånade lokaler som inte är ändamålsenliga för att verksamheten ska kunna utvecklas till en mer permanent verksamhet och bli något att räkna med i framtiden.

Senare i höst när namninsamlingen är färdig ska den överräckas till den nye kommunchefen, Peter Billquist. Initiativtagare till namninsamlingen är Firas Dawood från Unga Röster, Mikael Törngren sångare i Katzenjammers, den fd kommunpolitikern Marko Huttunen och artisten Johan Östberg.
– Engagerade ungdomar växer inte på träd. Det har snarare blivit en bristvara i dagens samhälle. Det är viktigt att ge ungdomar möjlighet att engagera sig, att få möjlighet att utvecklas och växa som människor. Unga Röster är en sådan möjlighet, skriver initiativtagarna i ett pressmeddelande.

Annons
 

– Engagemang föder engagemang. Nästa steg för projektet Unga Röster är mer ändamålsenliga lokaler att bedriva sin verksamhet i. Det behövs för att projektet ska kunna bli en stabilare verksamhet att räkna med i framtiden. Vi tycker att de goda krafterna i Landskrona ska verka för att tillsammans få till stånd mer ändamålsenliga lokaler där Unga Röster kan bedriva sin verksamhet, avslutar initiativtagarna.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser