Annons

Falcons åkte på bakläxa

Division 2-laget Åstorp kom till Landskrona idrottshall och visade hårdsatsande division 1-laget Falcons var skåpet ska stå, inte minst genom ett briljant målvaktsspel och en rakt igenom taktisk triumf. Med dryga tre minuter kvar på matchklockan stod det 1-7 på resultattavlan. Siffror som hemmalaget putsar till genom ett sent hattrick av Andreas Svensson så att slutsiffrorna kunde skrivas till 4-8.
Åstorp skall ha all heder för sin vinst och vinner matchen klart rättvist, säger Petri Manu sportchef i Falcons som fick sig en ordentlig tankeställare.

Försäsongen har annars i det närmsta gått som på räls för innebandylaget från Landskrona, även om effektiviteten i avsluten har behövt slipas.
Vi kan inte bara sätta ut skorna och tro att vi slår bra division 2-lag på beställning varken spelare, ledare eller jag själv för den delen, säger en fundersam sportchef Petri Manu.

Annons
 

Nu tar Falcons spelledigt i helgen för att kommande veckoslut spela Vipers Cup i Växjö. Den 20 september har man seriepremiär mot Linköping i Landskrona idrottshall kl 15.15.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser