Annons

Stålhammar i VM-kval

Lördagen den 6 september är det dags för VM-kval.  Sverige reser till Tirana för att inleda gruppspelet mot Albanien. Rasmus Lindgren som tvingades lämna återbud till jubileumslandskampen mot Frankrike ställs denna gång utanför truppen. 
Istället får vi blicka mot Ramat-Gan för att hitta en landskronabo i en VM-kvalmatch. Som fjärdedomare i matchen Israel-Schweiz i kvalgrupp 2 återfinns nämligen Daniel Stålhammar. På linjen i den matchen går Fredrik Nilsson från Svalöv. Huvuddomare är Martin Hansson.

Som uppvärmning till landskamperna dömer Landskronadomare UEFA-cupmatcher i morgon. Magnus Sjöblom är assisterande i UEFA-cup matchen Slaven, Kroatien mot ARIS, Grekland på torsdag 28/8 och samma dag dömer Daniel Stålhammar  också i UEFA – cupen, Sturm Graz, Österrike mot FC Zürich, Schweiz.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser