Annons

Melodikrysset live på Teaterrestaurangen

Igår skrev vi att det blir en musikspäckad höst på Landskrona teater. Det vi då missade var att fredagen den 12 september blir det Krysskväll med Öresundsteatern på Teaterrestaurangen.

Till ett glas vin, öl eller kaffe med dopp kommer publiken att få lösa ett klurigt melodikryss.
 – Det är som melodikrysset på radio, fast live, förklarar Per Ullberg från Öresundsteatern. Förutom att Per Ullberg kommer att stå på scenen är han även kryssets konstruktör.
– Jag lovar att det inte kommer att vara för svårt, men det ska inte vara för lätt heller.

Annons
 

I biljettpriset ingår såklart en kryssbricka och möjligheten att vinna riktigt fina priser. Eller vad sägs om första priset som är en weekend för två på Backafallsbyn på Hven med trerätters supé, logi och frukost? Andra pris är en middag för två på Speakers corner och tredje pris premiärbiljetter till Öresundsteaterns premiär på ”En klassisk kväll” 17 oktober.
– Om det faller väl ut kanske krysskvällen kan bli en liten tradition här i Landskrona, säger Anders Kungsman, konstnärlig ledare för Öresundsteatern.
När hösten kommer och det börjar bli kyligt ute är precis rätt tidpunkt. Då har de flesta människor ett behov av att sitta inne och kura och varför inte göra det tillsammans med ett melodikryss!

Teaterrestaurangen tar max 100 personer så vid intresse bör man nog snarast boka biljett vilket kan göras på Julius biljettservice via Internet eller över disk på Landskrona museum.

Läs mer: Stjärnspäckad höst på teatern

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser