Annons

Personalpolitik presenteras med humor

Under de kommande dagarna kommer Landskrona kommuns personalpolitiska program att presenteras för samtliga anställda och politiker. Programmet som antogs av fullmäktige under hösten 2007 utgår ifrån sex fokusområden; medarbetarskap och ledarskap, jämställdhet, jämlikhet och mångfald, arbetstid, lönepolitik, hälsofrämjande arbetsmiljö samt personal- och kompetensförsörjning.

Det personalpolitiska programmet kommer att presenteras av kommunens personalchef Kristina Trulsson Samuelsson. Dessutom kommer Lasse Eriksson, känd ståupp-komiker, att prata personalpolitik på ett annorlunda och underhållande sätt, meddelar stadskontoret i ett pressmeddelande på måndagsförmiddagen.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser