Annons

Vanliga människoöden tema på kyrkogårdsvandringar

Under lördagen finns möjlighet att följa med på den första av två kyrkogårdsvandringar på Landskrona nya kyrkogård. LandskronaPlus har de senaste åren arrangerat uppskattade och spännande vandringar tillsammans med guider från Landskrona Församling, varje säsong med olika tema.
– Det finns mycket intressant historia att ta del av på denna kyrkogård från 1870-talet. I år kommer man att lyfta fram vanliga människor och deras livsöden, skriver Annika Rundblad i ett pressmeddelande.

Turen börjar klockan 10.00 och varar ca 1,5 timme. Förbokning sker hos LandskronaPlus Besöksservice på Storgatan 36.

Annons
 

Nästa kyrkogårdsvandring kommer att äga rum den 6:e september. De båda turerna berör olika delar av kyrkogården.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser