Annons

Tycho Brahe minnena nominerat

Tycho Brahe minnena på Ven har blivit nominerat till Stora Turismpriset av regionens turismutvecklingsorgan Tourism in Skåne.
Stora Turismpriset är instiftat av Nutek och RTS (Rese-och turismnäringen i Sverige) och priset har delats ut sedan 1994. Priset delas ut en gång per år ut till företag, organisationer eller institutioner som genom föredömliga insatser inom nytänkande, internationalisering, kvalitet eller hållbarhet i företagandet har bidragit till att utveckla turismen i Sverige. Syftet med Stora Turismpriset är att med regional förankring belöna insatser såväl när det gäller nya djärva projekt som långvarigt, framgångsrikt arbete och lönsamhet. I år genomförs för första gången regionala delfinaler som kvalificerar för rikstävlingen som avgörs i oktober. För Tycho Brahe minnenas del gäller det alltså att ta sig vidare vid delfinalen som avgörs den 17 september.

Vid den stora finalen i oktober tilldelas vinnarens verksamhet utöver äran en prischeck på 100 000 kr.

Annons
 

Prissumman ska användas för att anordna och dokumentera ett öppet seminarium utifrån vinnarens verksamhet.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser