Annons

Ett helt cirkustält fyllt med hyresgäster

På lördag, 23 augusti kl. 16.00 fyller våra hyresgäster ett helt cirkustält för att njuta av akrobater, clowner och exotiska djur.

För många av Landskronahems hyresgäster har det blivit tradition att gå på cirkus i slutet av augusti när hyresvärden erbjuder biljetter till ett väldigt förmånligt pris. Och traditionen lär fortsätta. Cirkus Olympias tält på Excersisfältet står redo att fyllas med 600 förväntansfulla barn och vuxna på lördag kl. 16.00

Annons
 

– Som hyresvärd vill vi även ta ett socialt ansvar och försöker erbjuda våra hyresgäster några trevliga evenemang varje år. Cirkus till kraftigt reducerat pris har vi erbjudit i många år. Biljetterna tar slut nästan med en gång, säger Maria Ansgariusson, marknads- och informationsanavarig på AB Landskronahem.

– Härnäst kommer vi att erbjuda hyresgästerna reducerat pris på höstens stora biopremiär, men vilken premiär det rör sig om är än så länge hemlig. Det får hyresgästerna veta i slutet av september, avslutar Maria Ansgariusson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser