Annons

BoIS föll i plattmatch

Efter en seger och två oavgjorda matcher för BoIS så var det många som hoppades och trodde på en efterlängtad hemmaseger när Sirius gästade IP på torsdagen. Så skulle dock inte bli fallet. När domare Lars Olsson blåste av matchen stod den 0-1 på resultattavlan. Målet gjordes av Johan Pettersson och det kom efter en kontring i andra halvlek.
– Även om vi inte skapade några bra chanser så tycker jag att vi äger första halvlek, säger Mirza Jelecák.
– I andra kommer de lite mer in i spelet men jag tycker fortfarande att vi är bättre. Därför känns det inte roligt att förlora idag.
På frågan om hur det kan komma sig att det ska vara så förtvivlat svårt att skapa chanser, har Mirza inget bra svar.
– Jag vet inte varför det knyter sig för oss. Jag vet att vi kan bättre.

En som inte vill kritisera spelarna är Anders Linderoth.
– Vi gömmer oss och blir rädda. Jag ansvarar för laget och tar smällen. Det här är inget annat än ett fullkomligt fiasko. Vi måste ändra på något men jag vet inte vad. Jag får antagligen rota runt rejält.
På frågan om han har funderat på att avgå kommer svaret snabbt.
– Nej, så feg är jag inte.

Annons
 

Läs mer på BoIS hemsida.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser