Annons

Gröna Bönors blåa flotte flottast

I helgen var det dags för Trädgårdsgille. Folk vallfärdade ner till Vallgraven vid konsthallen hela helgen. Efter en spännande och överraskande dansföreställning kallad A Rose is A rose is A rose i fredags, presenterades resultatet av årets Flottaste Flotte, den tävling under Trädgårdsgillet där publikens röster avgör vilken av flottarna i vallgraven vid Konsthallen som är bäst. Butiken Gröna Bönors flotte ”Gammal kärlek rostar aldrig” vann överlägset. Med sin komposition av blått, grönt och rost övertygade de inte mindre än 1197 av de totalt 2644 röstande att de hade den vackraste flotten.

Flottarna finns kvar i vallgraven till och med tisdag, betydligt längre kan man njuta av Rothoffska kolonin (öppet till och med 15 september) och de nyöppnade utställningarna Mixed Emotions och Små hus i trä på Konsthallen (öppet till och med 12 oktober).

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser