Annons

The Bristles är tillbaka!

Förutom en spelning i Bollnäs för tio år sedan har det klassiska punkbandet The Bristles från Landskrona inte hörts av på 23 år. Svegis, Ingemar och Puma med hjälp av Harri från Negatives på trummor dock kickat igång bandet igen.
– Bandet är redo att stå på scenen igen och leverera sin råpunk á la käftsmäll. Vi har tre spelningar inbokade, varav en i Landskrona. Vi spelar i Wrangelska Parken på Folkfesten den 30 augusti, säger Michael ”Svegis” Svegbrandt, gitarrist i punkbandet.

Redan på fredag släpps dock en dubbel-CD med gruppens samlade studiomaterial och en live spelning, kallad ”No future in the past – the best & the rest of the Bristles” på MCR från Japan med världsomspännande distribution. Till dubbel CD:n kommer även en DVD med en spelning från 1983 och en spelning från 1984, plus en massa foton.
Samlingen innehåller även plattorna gruppen släppte.

Annons
 

I Sverige kommer skivan att distribueras av Sound Pollution, och kan köpas på bl.a. Ginza och CDON.com.

Läs mer om bandet och lyssna på hur de låter här.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser