Annons

Rasmus Lindgren i landslaget

Svenska landslaget i fotboll möter Frankrike i en landskamp på Ullevi i Göteborg på onsdag nästa vecka. Glädjande ur Landskronaögon är att Rasmus Lindgren, med förflutet i BoIS, numera i Ajax, är med i truppen. Han var länge aktuell för en plats i truppen till EM i somras men hamnade just utanför. Men nu tar han alltså klivet upp i det absoluta finrummet. Tidigare har han nio matcher i U21 och lika många i juniorlandslaget bakom sig.

Samtidigt kan vi konstatera att före detta BoISaren, numera Halmstadspelaren, Jesper Westerberg är uttagen i den U21-landslagstrupp som ska möta Finland på bortaplan samma dag som a-landslaget möter Frankrike.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser