Annons

Ny HIF-förlust hemma mot Råå

Trots bra spel blev det förlust med hela 2-7 för Häljarpsdamerna i höstpremiären hemma mot Råå. Bortalaget var vassare framåt men Häljarp kämpade bra hela matchen.

Häljarp började bra men kom inte riktig ända fram i början av matchen. Istället tog Råå ledningen efter en kvart. Häljarp fortsatte att kriga men utan framgång. 0-2 kom i den 35:e minuten efter en djupledsboll som försvaret inte hände med i. 0-3 kom precis innan paus.

Annons
 

Häljarp satte lite press på Råå direkt i andra. Jenny Olofsson kom fri efter ett par minuter men sköt utanför. I den 60:e minuten kom Christina Larsson från 45 meter och gjorde inget misstag. Åtta minuter senare gör Råå 1-4.

I den 78 minuten blir Christina Larsson fälld av målvakten i straffområdet och domaren pekar på straffpunkten. Straffen sätter Fredrika Weberg säkert i mål.

Direkt på avspark ökar dock Råå på till 2-5 och sen är matchen avgjord.

– Det var lite märkligt att Råås målvakt inte blev utvisad då hon fällde Christina. Hade hon gjort det så hade matchen kunnat sluta annorlunda. Men så blev alltså inte fallet. Tjejerna kämpade riktigt bra och ska ha en stor eloge för matchen, kommenterar Torbjörn Torpling för Häljarp.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser