Annons

Hemvändardag på Ven

Hvens Hembygdsförening firar Hembygdens Dag samt har Hemvändardag på söndag. Platsen för evenemanget är på hembygdsgården på Hven, Nämndemansgården.

Klockan 9.30 till 15 finns det möjlighet för allmänheten att besöka gården och titta i klippböcker, gamla handlingar, protokoll med mera.
I år blir det även diabildsvisning kl 11.30 och 13.30 då hembygdsföreningen visar personbilder ur Ingvar Lindells omfattande samling. Medlemmar från föreningen finns på plats för att informera och berätta.
– Det är en perfekt dag för hemvändare att träffas på gården och ta del av det rika arkivet, träffa gamla vänner och hitta anhöriga bland de många fotona. Tag med egen picknick korg och fika i vår fina trädgård, hälsar Lena Dein, sekreterare i Hvens Hembygdsförening.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser