Annons

BoIS fick ”bara” 1-1 mot BPJoakim Persson fick pris som bästa BoISare i matchen mot Brommapojkarna

Trots idiotpress i nästan hela andra halvlek lyckades inte BoIS ta någon seger på IP då Brommapojkarna gästade. Matchen slutade 1-1, ett resultat som BP måste vara mest nöjda med trots att man ledde till den 89 minuten.
BP gjorde 1-0 i matchens första halvlek. BoIS var dock inte på något vis sämre. I andra halvlek kom dock BoIS in som ett vassare lag. Ju längre matchuret närmade sig 90 minuter, desto närmare kom BoIS.
Årets kanske mest rättvisa kvittering kom dock för sent. Inte förrän i den 89 minuten hittade Amar Muharemovic rätt med en nick och det oavgjorda resultatet stod sig till matchens slut.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser