Annons

Ny medlem sparkas in i Katzenjammers

Landskronabandet Katzenjammers utökar medlemsantalet genom att rekrytera en ny bandmedlem. Den 38-årige tvåbarnsfadern Christophe Contasso ska spela percussion, dvs slagverk.

Till vardags arbetar Christophe som översättare, fransklärare och språkreseförsäljare. Sedan 22-års ålder har han sysslat med slagverk av diverse slag. Han började med bongo och har sedermera övergått till djembe och andra slagverk.

Annons
 

Senast har Christphe spelat i Landskronabandet Recoveries.
– Jag är fascinerad av percussion, från jazz och världsmusik. Och jag älskar reggae. Det är en gammal dröm jag haft att vara percussionist i ett band. Grabbarna i Katzenjammers är väldigt trevliga och jag är mycket god vän med en av gitarristerna. Jag hoppas kunna bidra med fyllnad, säger Christophe Contasso.

– Vi hälsar Christophe varmt välkommen till Katzenjammers och hoppas att han kommer att trivas. Det lät fantastiskt redan första gången han provade att repa med oss. Han kommer att bidra med en direkt förstärkning av ljudbilden, säger Mikael Törngren.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser