Annons

Idel kändisar på besök till Landskronautbildning

Utbildningen Eventkoordinator i Landskrona får återigen besök av ”kändisar”. För två veckor sedan var det filmregissören Othman Karim som var och gästföreläste. Denna vecka kommer TV-aktuelle Mathias Andersson från ”Lyxfällan”, och nästa vecka är det Jan Sigurd och Johan Östbergs tur.
– Erfarenhet, förmedlad av person med mångårig kännedom om upplevelseindustrin, ett av de viktigaste inslagen i hela utbildningen, säger Dennis Westerberg, ansvarig utbildningsledare.
– Vissa kunskaper går egentligen inte att lära ut. Dock blir gästföreläsningarna en slags genväg för de studerande, eftersom de får tillfälle att lyssna till verkliga händelser, och kan förhoppningsvis på så sätt undvika de största fällorna, avslutar Westerberg.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

Annons
 

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser