Annons

Två nyförvärv klara för BoIS

Vid midnatt stänger spelarfönstret. Det vill säga möjligheten för spelare att byta klubb i Sverige. Det europeiska fönstret håller dock öppet ytterligare en månad. Med tanke på det så var det minst sagt i elfte timmen som Landskrona BoIS idag gjorde klart med två nyförvärv, en back och en yttermittfältare. Det rör sig om Max Mölder, 24, från Ängelholms FF och Martin Ingelsson, 23, från division 1 klubben Malmö Anadolu BI.

– Mölder är en mycket bra back både offensivt och defensivt. Han är spelskicklig och har en bra karaktär, säger sportschef Mats Aronsson och fortsätter att berätta om Martin Ingelsson som hunnit med en sejour och provspelat med klubben.
Han är en yttermittfältare som arbetar både uppåt och neråt med mycket energi och snabbhet.

Både spelarna är spelklara omgående och kommer att vara spelklara till måndagens bortamatch mot Enköping. Max Mölder kommer att delta i träningen redan imorgon medan Martin Ingelsson anländer på lördag. Mölder har skrivit avtal på 3,5 år medan Ingelsson är på lån under hösten. Klubben har dock för avsikt att därefter köpa loss honom.
– Vi är självklart mycket glada över både dessa nyförvärv som vi säkerligen kommer få mycket nytta av, avslutar Aronsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser