Annons

Yngsta medlemmen, 13 minuter

BoIS-supporters är en prövat men glatt släkte.
Ränderna går liksom aldrig ur. Tidigt i våras träffade vi Sven Jönsson som berättade om sitt liv som supporter. Där gick det så långt att husdjur, den svartvitrandiga toaletten, bilen och den ännu ofödda dottern – prenatal Jönsson, anmäldes som medlemmar i klubben.

I går slogs något av ett nytt rekord när det gäller medlemmar i föreningen.
Klockan 08:47 föddes en liten gosse. Stolta och överlyckliga föräldrar till den lille pojken är Linda Lööf och Robert Dujmovic.  Exakt tretton minuter efter födseln, det vill säga, när kansliet öppnade stegade en stolt farbror i form av Daniel Dujmovic in till klubbens markandsansvarige  Johan Nilsson och betalade medlemsavgiften. Ett minst sagt svårslaget rekord!

Annons
 

Gårdagskvällens debacle, förlustmötet mot Qviding är BoIS yngsta medlem trots allt alldeles ovetande om, eller?
– Han kände av det. Det är beklämmande men han liksom alla vi andra måste härdas i tid, hälsar pappan.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser