Annons

Svensk rekord av Blue Spirits

Formationshoppningslaget Blue Spirits har slagit svenskt rekord genom att i ett enskilt hopp få det högsta antal poäng som någonsin delats ut till ett svenskt lag. Rekordet sattes under de i förra veckan genomförda svenska mästerskapen i fallskärmshoppning som ägde rum i Gryttjom, norr om Uppsala. 

Blue Spirits tävlar i grenen fyrmannaformationshoppning (FS-4). Det nya rekordet lyder på 27 poäng och motsvarar lika många formationer under en tävlingstid i fritt fall på 35 sekunder. Blue Spirits som vunnit två stora svenska deltävlingar under säsongen slutade på en andraplats vid årets svenska mästerskap. Laget domineras av skåningar (landskronabor) och består av Staffan Linde, Jens Thögersen, Johnny Andersson, Johnny Olsson och Ulf Liljenbäck.  

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser