Annons

Musik i sommarkvällen

Ikväll klockan 19 bjuds det på “Hymn to freedom”  i S:t Ibbs kyrka på Ven. Ett program med musik av Duke Ellington, Louis Armstrong med flera, varvas med diktläsning. För musiken svarar Domnivet” från Landskrona. Det välkända bandet som bildades redan 1952 har spelat på många av landets konserthus inklusive Berwaldhallen och Stadshuset i Stockholm. Domnivet består av: Olle Engbe, piano, Jan Nordehammar, klarinett och saxofon, Peter Nordehammar, trummor, Bertil Edpalm, vibrafon och Jörgen Telg, bas.

Har man ingen möjlighet att ta sig ut till Kyrkbacken kan man istället njuta av den charmige Aussin och trubaduren David Mason Cox på Strand klockan 19.30.

Skulle du befinna dig ute i Borstahusen vid just denna tidpunkt kan du ta dig till campingen där Camp SteVens spelar på SeVen.

Imorgon fredag kan man lyssna till landskronabandet Spink på Strand, strax efter klockan 20.00 drar det igång då.
Välkomna , fri entré och ljuv musik båda dagarna, utlovar krögare Fredrik Nilsson.
Ute på Borstahusens hamnkrog spelar på fredagskvällen Beatstones.

På lördag klockan 19.00 är Johan Östberg, Helena Rask och Emil Sigfridsson tillbaka på Seglarpaviljongen och på hamnkrogen i Borstahusen spelar denna kväll Lone Sharks.

Avslutningsvis bjuds det på stämningsfull musik av Trio Verona i  Borstahusens kapell på söndagklockan 18.  trion som består av Johanna Erlingsson och Josefine Erlingsson på  sång och Andreas Persson, piano framför ett stycke kallat ”Kärlekens ansikten”.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser