Annons

Roy Andersson på Ven

För andra sommaren arrangeras Film på Hven under temat ”Konsten som inspirationskälla”, med medverkan av bland annat regissör Roy Andersson.
– Dagen är en manifestation för ett mänskligare samhälle och vi är stolta och glada att Roy Andersson kommer att närvara,  säger ansvarig arrangör Björn Larsson.
– Med största sannolikhet är det nu klart att vi även kommer att visa Roys senaste film ”Du levande” under kvällens lopp, säger Björn Larsson.

Konstnärsgården Marielund på Ven blir åter en mötesplats för filmälskare från bägge sidor om sundet. Fjolårets publikframgång då Jan Troell var på plats och visade sin film Färgklang får alltså en fortsättning.

Annons
 

Ladan på Marielund byggs om till en provisorisks biosalong.
Här skapas en mötesplats för filmare, konstnärer och publik. Nu hoppas vi att venbor men även tillresta landskronabor och andra intresserade sluter upp lika mangrant som i fjol. Gör man det har jag förhoppningar om att vi ska kunna växa ytterligare till nästa år, säger Björn Larsson och understryker att hög kvalité på det som visas är viktigt.

Specialbiljetter till Film på Hven som inkluderar resa och inträde finns att köpa på Ventrafiken. Göran Gunér, producent, inviger arrangemanget klockan 18, fredagen 1 augusti.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser