Annons

Succén med äventyrspark upprepas

Även i år finns en äventyrspark på Karnevalsområdet. Strax bakom konsthallen har ett 16 sommarlovsarbetande ungdomar tillsammans med Jenny Furali i Fält och Fritidsgruppen i samarbete med Ivan Varga och Daniel Karayannies byggt två låglandsbanor, en för de lite mindre barnen och en för ungdomar och andra som känner sig hugade på lite klättring mellan träden i parken.

I sammanlagt tre veckor kommer ungdomarna att sommarjobba med att rita, planera och bygga den mycket uppskattade äventyrsparken för barn.
– Ifjol blev det succé. Vi hoppas att barnen även i år vill gå på lina, balansera på stockar och ta sig fram på vår utstakade banor, säger Jenny Furali.

Annons
 

Ungdomarnas feriepraktik inledes måndagen den 30 juni på Ungdomshuset NOVA, då gruppen svetsades samman genom roliga samarbetsövningar och andra aktiviteter. Dagen därpå åka man över till Ven och på plats prövade man på och inspirerades av Ivan Vargas höglandsbana ”Äventyrsarken”.  Ledarskapsträning är en annan punkt som stått på programmet och under karnevalsdagarna  finnas man på plats på äventyrsparken för att hjälpa alla nyfikna barn.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser