Annons

Picknick med Stones i Teaterparken

Även om Rolling Stones inte riktigt nådde att dra lika stora åskådarskaror som allsången i Slottsparken så var det välfyllt även i Teaterpatrken på onsdagskvällen.
– Vi har en sagolik tur med vädret och valet av film känns klockrent. Det har naturligtvis bidragit till att så pass många kommit hit ikväll, sa Dennis Westerberg från arrangerande Kulturlaboratoriet.

För visst blev det succé även för utomhusbion. De fem medlemmarna i Kulturlaboratoriet hade med benägen hjälp av Hyrman och Kulturförvaltningen lyckats skapa en biosalong som hette duga. Har fanns en gigantisk bioduk och ett högtalarsystem som för de som satt längst fram nästan var i bästa laget. Inte ens popcornmaskin hade man glömt.

Annons
 


Kvällshimmlen mörknade och runt 22.30 startade Martin Scorseses ”Shine a Light”, en konsertfilm med Rolling Stones.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser