Annons

Alex till Bröndby

Före detta BoISaren Alexander Farnerud har skrivit på ett fyraårskontrakt med den danska klubben Bröndby. Efter att han lämnade BoIS 2003 har han spelat i Strasbourg och Stuttgart. Övergången innebär att BoIS nu har ytterligare en slant att inkassera. Dels väntar BoIS på pengar som man enligt kontrakt har rätt till för Alex övergång från Strasbourg till Stuttgart dessutom har man nu rätt till en del ”utbildningspengar”.

En annan BoIS-nyhet är att försvararen Johan Norell definitivt lägger skorna på hyllan. Anledningen är att han inte lyckats bli kvitt den skada som gjort att han inte kunnat spela fortboll på ett och ett halvt år.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser