Annons

Vi hörde att…

…den tidigare ”Veckans profilen” här på Landskrona Direkt, Lennart Andersson, är i filmartagen igen.

Det är inte julkalender mitt i sommaren igen, eller?
– Nej, jag är inte med i årets Julkalender. Jag har varit med de två senaste åren, så mina barnbarn tar det för givet att jag ska vara med, så det är nog bra som det är. Nu handlar det om ett kort inslag i en humorserie för Femman.

Hur stor är rollen denna gången?
– Jag är med i ett avsnitt (troligen nummer 8) och gör en roll som konstig skåning. Jag spelar mot Henrik Hjelt (känd från Parlamentet och Playa del Sol)… som är en genomgående figur i serien, som ska heta Lilla Landet Lagom. Produceras av Jarowskij för Femman.

Hur många filmdagar/roller blir det på ett år?
– Ett par veckor sammanlagt ungefär på ett år, mest i Sverige, men ibland utomlands.

Vilken karaktär har rönt störst uppmärksamhet?
– Min insats som svartspritförsäljare i Beck-filmen ”Kartellen” och när jag var traktorkörande bonde i Maraboureklam.

Stör det dig att du inte tog ”von Lidl” -reklamjobbet?
– Där missade de mig.

Känner folk igen dig på stan?
Jag ser kanske bekant ut för många, men det är sällan man kan förknippa mig någon speciell figur jag gjort, fast på en flygning över Atlanten var det en norsk kvinna, som direkt kopplade ihop mig med Maraboureklamen.

Avslutningsvis, du håller väl oss underrättade till hösten när det ska sändas?
Jag lovar.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser