Annons

Parajett investerar i framtiden

Parajett har beställt fyra nya maskiner för variabel fyrfärgsprint med offsetkvalitet. Investering ger tryckeriet möjlighet att fullt ut producera digitalutskrifter i fyrfärg för stora upplagor.  Genom detta kan företaget idag erbjuda hela produktionskedjan för kundunik kommunikation. Först med personliga erbjudanden tryckta hos Parajett är ICA.

Parajett har sedan 2003 producerat ICA:s månadsutskick med köphistorik samt generella erbjudanden till stamkunder. Nu har ICA, med hjälp av Parajett, tagit ett steg till.

Annons
 

75 000 ICA kunder i Östergötland, har under maj månad fått personliga erbjudanden baserat på tidigare köphistorik. Från och med fjärde kvartalet 2008, kommer Parajett att producera personliga erbjudanden till samtliga ICA-stamkunder i hela Sverige.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser