Annons

Intresseförening för saluhall bildad

Första steget mot att återfå en saluhall i Landskrona är taget.
Nyligen startades en intresseförening.
De drivande eldsjälarna har varit Ulla Noring-Lindahl och Berta Feriera, som entusiastiskt tagit de första stegen mot en saluhall genom att prata och marknadsföra idén, säger Per Dock som valdes till ordförande i intresseföreningens interimstyrelse.

Efter en intresseväckande tillställning i den tilltänkta saluhallen (gamla flickskolans idrottshall), har ett konstituerat möte där ”Intresseföreningen för saluhall i Landskrona” bildades. En interimsstyrelse har utsetts som ska driva föreningen fram till det första medlemsmötet som går av stapeln i början av 2009. 

Annons
 

De föreningsaktiviteter som är inplanerade är:
· Medlemsrekrytering vid Slottscaféet under Landskronakarnevalen
· Matmässa med medlemsmöte i början av hösten.

Syftet med föreningen är att man vill starta en saluhall i de centrala delarna av Landskrona som ska spegla dagens matkultur och dagens Landskrona samt att sprida kunskap och intresse för mat. Föreningen ska stödja nyföretagande och vara en naturlig mötesplats för alla i Landskrona.
– Vi vill bjuda in alla att ta del av projektet genom att bli medlemmar i föreningen, avslutar Per Dock.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser