Annons

Thomas bilder på Malmöfestivalen

Landskronafotografen Thomas H Johnsson kommer tillsammans med ett par kamrater i bildgruppen Agitera att genomföra olika bildspel i samband med gatutidningen Alumas arrangemang under Malmöfestivalen.
Det är viktigt för oss inom Agitera att visa bild även utanför konventionella utställningsplatser. Göra bilden tillgänglig även för den så kallade ovana utställningsbesökaren. Låta bilden komma till människor. Malmöfestivalen är förknippad med fest och glädje, och då passar det ypperligt med en stunds allvar. Vi anser att det är viktigt att påminnas om de goda krafterna i samhället, de som arbetar i det lilla, därför föll det oss naturligt att tacka ja till Alumas förfrågan om ett samarbete, säger Thomas H Johnsson.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser