Annons

Vem ska bli först med att spräcka poängkolumnen?

Det går just nu riktigt tungt för killarna i BK Landoras a-lag och för tjejerna i Häljarps IF:s dito. När drygt halva serien är avverkad står båda lagen på noll poäng. Sonny Johanssons manskap i Landora åkte på en ny förlustrunda när man igår på bortplan hade chans att närma sig nästjumbon Hardeberga. Hemmalagets skulle dock visa sig för svåra och Landora föll med 3-0 och har nu tolv poäng upp Hardeberga och Olympic.

Om möjligt än värre gick det för damerna i Häljarp. Förlustsiffrorna skrevs denna gång till hela 11-0.
– Häljarp hann helt enkelt inte med i svängarna när Wä rullade boll. Wä var mycket bättre på samliga positioner denna kväll, konstaterar Torbjörn Torpling som på plats fick se målen ramla in i jämn takt.
– Man kan sammanfatta matchen med ett enda ord, klasskillnad.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser