Annons

Skylteländet nära knäcka Tommy

Tommy Persson på ”Allt i Gläntan” har fått nog av kommunens skyltpolicy.
– Jag är så trött på det hela, så att jag allvarligt överväger att avyttra hela min rörelse och sluta som företagare i Landskrona, säger Tommy Persson och suckar tungt.
– Jag har skickat iväg insändare till lokal media men även brev till kommunalråd Torkild Strandberg och Anders Folkar på stadsbyggnadskontoret och förklarat hur oerhört fel det blir när kommunen nu plockar ner våra vägskyltar.

Tommy Persson har satsat stora slantar på att förverkliga sin dröm om en oas med flera mindre verksamheter i Karlslundsområdet. Hans företag, Allt i Gläntan, driver en kaffestuga som minner om svunna tider, en presentbod med trevliga ting för hemmet och ett bed & breakfastboende. På området finns även en plantshop.
– Utöver alla investeringar så har jag lagt en miljon kronor i marknadsföring av Allt i Gläntan. Något som indirekt även kommit kommunen till gagn.

Annons
 

Företagaren tror inte heller att kommunen i sin policy behandlar stor som liten lika.
Vad jag hört så fick Syngenta upp sin skylt igen.

Allt i Gläntan besöks årligen av över 30 000 besökare merparten kommer med bil.
Vi har i genomsnitt 50 bilar här om dagen, hälften av dessa kommer utombys ifrån. Utan skyltning vid vägen riskerar jag att tappa många av dessa samt naturligtvis alla spontanbesökare.

Tommy Persson anser sig också oförskylt baktalad i ämnet.
Under Borstahusdagen fick jag höra att andra företagare pekat ut mig som orsak till att Landskrona kommun, beslutat att plocka ner alla ”företagsskyltar”. Det är naturligtvis sorgligt och helt felaktigt.

Läs mer:
Tommys insändare hittar du på Planket

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser