Annons

Nystartskontor till Landskrona –– regeringens satsning på nya företagare

Landskrona är en av nio kommuner där regeringen valt att placera ett nystartskontor. I Skåne kommer även Malmö få den möjligheten. Kontoren ska placeras i områden som har störst utanförskap. Här ska rådgivning, stöd och coachning ske på ett och samma ställe för den som vill starta och driva ett företag. Det här blir en dörr in ”one stop shop” och den enskilda behöver inte springa runt till olika myndigheter. Information och tjänster kommer att samordnas för att förbättra mötet mellan företagare och myndigheter. Nystartskontoret kommer att på plats samverka med Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Skatteverket. Nystartskontoret kommer förutom personliga möten ge service via Internet och telefon.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser