Annons

Lördagscafé med Öresundsteatern

Att teaterlivet i Landskrona sjuder, har vi under våren uppmärksammat vid ett par olika tillfällen. Några som ser till detta är skådespelarna Anders Kungsman och Per Ullberg i den fria teatergruppen Öresundsteatern.
Sedan starten 2006 har de roat gamla som unga i föreställningar som ”Det var en gång en Bellman…”, ”Gubben på hundralappen” samt ”Hitlers barndom”.

Publiken bestämmer
Vi träffar de båda teaterentusiasterna i samband med en audition på Citadellet.
– Vi har mycket på gång inför hösten. Just nu söker vi en skådespelerska till en föreställning som kommer att gå under namnet ”En klassisk kväll” den 17 och 18 oktober, säger Per Ullberg.
– Publiken får då möjligheten att påverka hur pjäsen ska utspela sig genom att välja mellan utvalda klassiska enaktare som de skulle vilja se, förklarar Ullberg. Först ut blir det dock urpremiär för ”Krysskväll med Öresundsteatern” på Landskrona teater den 12 september. En livs levande musikalisk underhållning med våra mest älskade svenska visor. Här är målgruppen hela familjen och priserna som finns att vinna går inte av för hackor där första priset i musikkrysset är en weekend för två på Spirit of Hven Backafallsbyn.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser