Annons

Det händer i helgen

Det råder ”nyhetstorka” även på insända helgtips denna vecka.

Att det är Borstahusdagen imorgon hoppas vi inte att någon missat. Landskrona församling har ”öppet kapell” under Borstahusdagen mellan klockan 11 och 16. Glaskonstnären Rose-Marie Bengtsson har utställning i kapellet och församlingspedagog och barnledare bjuder upp till pyssel och lek – både inne och ute i kapellets trädgård och alla barn får ballonger. Svenska kyrkans bokbord finns på plats med många ”matnyttiga” titlar för läshungriga semesterfirare.Dessutom bjuder man på kaffe/te/saft och hembakade bullar. För program i övrigt se www.borstahusen.nu.

Annons
 

Vi noterar att Chevroletklubben finns på Örenäs Slott med massor av fina bilar från hela Sverige under helgen. Stor visning bjuder man på lördagen mellan 11-13.

På söndag klockan 14 invigs den nya utställningen Kaos von Linné på Landskrona Museum.
Jag kommer att ha en lite guidning av utställningen i samband med invigningen. Men samtidigt är detta en utställning som det passar alldeles utmärkt att själv strosa runder i utan guide, säger museichef Elisabeth Arvidsson.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser