Annons

Premiär för Inferno i kväll!

Idag slår en ny bar och restaurang upp portarna. Det är Benny Jönsson, Glenn Prevolnik och Miodrag ”Bacha” Radojevic som öppnar Inferno Kök & Bar i före detta Baggens lokaler på Norra Långgatan.

När redaktionen besöker dom på onsdagsförmiddagen råder det fortfarande full kaos i lokalerna.
– Det är mycket som ska fixas till men det ska bli klart till torsdagens invigning, säger Benny Jönsson under en kort paus.

Meningen är att Inferno ska ha öppet på uteserveringen och i utrymmet mot gården till en början.
– På premiärdagen har vi öppet på hela bottenvåningen men sedan stänger vi i lokalen ut mot Norra Långgatan, säger ”Bacha” och förklarar.
– Vi vill att det ska bli lite tryck. Därför ser vi till att inte ha för stora ytor i början. Det kommer att bli kanon.

På övervåningen kommer man till hösten att satsa på en matsalsavdelning.
– Det kommer att bli helt nytt där uppe, säger Benny.
– Det kommer att vara ordentligt avskilt från undervåningen. Här nere kommer det bli mer på barhållet, typ bistromat och så vidare. Där uppe satsar vi på det lite mer exklusiva.

Då och då kommer det även att bli underhållning.
 – Jag tror att det kommer att bli en del temakvällar. Vi vet av erfarenhet från Napoli att det är uppskattat, säger Benny vidare.

Det är dock bara två band som är bokade än.
– Under premiärkvällen lirar Schlagerpiraterna och på Karnevalen spelar Flashback. Några fler är inte inbokade ännu men det kommer, lovar ”Bacha”.

Under premiärdagen har killarna på Inferno bjudit in speciella gäster men klockan 22.00 slår man upp portarna för allmänheten.
– Då blir det fullt ös. Jag hoppas att folk tar sig hit och kollar in läget. De kommer nog inte att ångra sig, avslutar Benny Jönsson och återgår till slitet i köket.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser