Annons

Katzenjammers bjuder på gung

Landskronabandet Katzenjammers lanserade i veckan en ny hemsida och passade samtidigt på att släppa den nya låten, ”I våran värld”.  Och även om ”allt bandet gör handlar om att ha roligt och må bra”, så har den nya låten allvarliga undertoner.

Det förhållandevis nykomponerade bandet har redan tre låtar för fri nerladdning på nya hemsida, www.katzenjammers.se
– Vår tanke var att glädja våra fans med en midsommargåva i form av en ny och fräsch hemsida och samtidigt passade vi på att släppa en ny gungig låt som de kan lyssna till i sommarvärmen, säger Mikael Törngren, bandets sångare.

Annons
 

Just att marknadsföra sin musik via hemsidan är något som Katzenjammers tror starkt på.
– Vi är positivt överraskade över hur mycket våra låtar laddats ner hittills. Låten ”Rocky” som funnits på vår tillfälliga hemsida sedan i slutet av mars har laddats ner 695 gånger. Låten ”Tro” har laddats ner 454 gånger. Därutöver har låtarna funnits ute på Myspace, Skawars och Facebook och även där har de varit populära. Det är otroligt roligt, avslutar Mikael Törngren.

För tillfället repar Katzenjammers in nästa låt som är tänkt att spelas in i studio. Alldeles säkert kommer den sen att släppas på hemsidan. Bandet är bokat till folkfesten som kommer att gå av stapeln i Wrangelskaparken den 30 augusti.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser