Annons

Jenny får fin utmärkelse

Jenny Engdahl är något av den rytmiska gymnastikens ambassadör i Landskrona.  Nu uppmärksammas hennes idoga arbete för sporten med ett fint stipendium. Jenny Engdahl är Lingklubbens stipendiat år 2008 och erhåller därmed ett stipendium på 15 000 kronor.

Lingklubben är en Stiftelse vars medlemmar är eller har varit gymnastikledare som erhållit Svenska Gymnastikförbundets högsta utmärkelse Lingmedaljen. För att stimulera och uppmuntra dagens ledare delar Stiftelsen varje år ut ett Stipendium på 15 000 kronor till duktiga verksamma ledare inom gymnastiken idag.

Annons
 

Till årets stipendiat har Lingklubben utsett Jenny Engdahl  ,som är ledare i rytmisk gymnastik i Landskrona kvinnligas gymnastikförening, för värdefulla insatser både nationellt och internationellt.

Jenny som själv varit en mycket god gymnast har under många år tränat och skolat gymnaster både individuellt och i trupp med mycket goda resultat tävlingsmässigt. Hon är också domare på riksplanet.

I sammanhanget bör även framhållas Jennys mycket god social kompetens, vilket inte minst är viktigt i tonåringars utveckling.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser