Annons

Definitivt att Billquist blir ny kommunchef

En extrainsatt kommunstyrelse beslutade idag att det är Peter Billquist som blir kommunchef i Landskrona. Billquist tillträder den 28 juli.
– Jag är glad över att rekrytering nu är klar och att Peter vill anta utmaningen att bli kommunchef i Landskrona. Peter är en genuin landskronabo med ett stort och varmt hjärta för vår stad. Samtidigt vill jag passa på att tacka Stefan Johansson som sedan i höstas parallellt med sin tjänst som kanslichef även axlat rollen som kommunchef, säger Torkild Strandberg, kommunalråd. 

En enig Kommunstyrelsen beslutade utifrån det lagda förslaget. Socialdemokraterna lämnade ett särskilt yttrande.  
– Jag ser med glädje fram emot att få tillträda i min nya roll som kommunchef. Mitt hjärta klappar för Landskrona och jag kommer att ta mig an uppgiften med stor entusiasm, säger Peter Billquist.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser