Annons

Elever premierades

Genom flertalet olika stipendiefonder belönades  studenter vid Gymnasieförbundets skolor för sina goda studieresultat i samband med examen. Ellen Persson och Sara Hansson lämnar gymnasieskolan med ytterst strålande resultat, högsta betyg i samtliga ämnen. Där utöver finns en lång rad av duktiga och ambitiösa elever med höga betyg och goda insatser i speciella ämnen som belönas på samtliga gymnasieskolor i Landskrona och Svalöv.

För elever som ämnar studerar vidare finns stora stipendiefonder inom Gymnasieförbundet. Tranchells donationsfond riktar sig till elever på Landskronaskolorna och tilldelas i år åtta elever. Ellen Persson, Sara Hansson, Hanna Andersson, Paulina Wallentin Andersson, Martin Holmberg, Fredrik Stolt, Johanna Nilsson och Sebastian Hallin  får vardera 25.000 kronor i stipendium att användas till högre studier.

På Svalöfs gymnasium finns också unika möjligheter. Skolans målsmansförening delade i år ut stipendier till en summa av 40.000 kronor.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser