Annons

BoIS hakar på i toppen

Med ett tidigt mål av Calle Genberg och ett sent av Matthias Eklund kunde BoIS idag bärga en stabil 2-0 seger mot Falkenberg. Laget hänger därmed på i toppstriden där fem lag utkristalliserat sig. På söndag väntar derby borta mot Ängelholm och orosmolnet för dagen heter ”lårets baksida”.
– Vi är många som dras med samma sak, säger Amar Muharemovic som tvingades utgå efter en timmes spel. Och visst haltades det lite varstans på plan och redan innan match tvingades Jocke Persson lämna återbud då hans lår krånglade.
– 2-0 känns riktigt skönt. Vi hade en halv sjukstuga på plan. Jag är väldigt, väldigt nöjd, poängterade tränare Anders Linderoth som även om han glades åt segern, oroades av att truppen nu är i tunnaste laget. Snart öppnar spelarfönstret och tränaren är väl medveten om prislapparna.
– Det är klart att vi kommer att försöka få loss något men allt kostar så förbaskat mycket i den här branschen.

Läs mer om matchen på BoIS hemsida >>>

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser