Annons

Csaba hoppas på pris i norsk festival Arkivbild

På torsdagen åker filmmakaren Csaba Bene Perlenberg till en idylliska kuststaden Grimstad i Norge. Där pågår mellan 12-17 juni den norska kortfilmsfestivalen och en av filmerna som är med och tävlar om priset ”Best New International Short Film” är Perlenbergs 87.
Trots sin blygsamhet så har han vissa förhoppningar om att det kan gå bra.
– Man vet aldrig hur det kommer gå i sådana här sammanhang, men vinsten på Skånska Filmdagarna för någon månad sedan för ”Bästa Manus” för just samma film, gör att jag i ärlighetens namn känner lite mindre inre press att vinna i Norge, säger Perlenberg med ett leende.

Hur det gick till under filminspelningen kan du se här.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser