Annons

Två bilolyckor på kort tid

På onsdagseftermiddagen inträffade två bilolyckor i Landskrona. Den första skedde på Norra Infartsgatan strax innan klockan 14. Enligt räddningstjänsten ska en man i en personbil ha kört in i baken på en annan bil. Båda inblandade fördes med lindriga skador till Lasarettet i Lund. Med största sannolikhet var mannen i bilen som körde in i den andra, berusad. Föraren i den påkörda bilen fick skäras loss eftersom han klagade på nack- och ryggont. Cirka en timme senare var det dags för en ny olycka. Denna gång ägde olyckan rum i korsningen av Söderleden och Malmövägen ute i Örja. En personbil körde av okänd anledning rakt ut i korsningen och blev påkörda av en lastbil kom från söder. Lastbilen träffade personbilen i höjd med motorhuven och körde helt över denna. I personbilen fanns två vuxna och ett 1-årigt barn och samtliga fördes till Lasarettet i Lund. Hur allvarligt skadade de är visste inte räddningstjänsten vid 16-tiden.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser