Annons

Politisk majoritet för Billquist

Sverigedemokraterna kovänder i fråga om kommunchef och därmed finns det en politisk majoritet för att utse Peter Billquist till ny kommunchef. Tidigare har Sverigedemokraterna deklarerat att de inte anser att någon ny kommunchef skulle tillsättas. Nu verkar dock partiet ha vänt i frågan. – Så som läget är idag så tycker jag att det behövs en kommunchef och jag tycker även att valet av Peter Billquist är bra, säger Carina Herrstedt till Landskrona Direkt. – Om han är den bästa kandidaten kan jag dock inte svara på eftersom jag inte vet vilka fler som varit aktuella. Carina är övertygad om att hennes parti har samma åsikt som hon själv i frågan. – Senast vi hade styrelsemöte så var det ingen som utryckte något negativt och i lördags hade vi medlemsmöte och på detta kom det fram att Peter Billquist var påtänkt. Det var ingen som tyckte att det var fel. Därför drar jag slutsatsen att vi är överens om att stötta Billqvist, avslutar Carina Herrstedt.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser