Annons

Gamla cykelgardet träffades

Landskrona Cykelklubbs gamla garde träffades på Örenäs Slott i torsdags.. – 25 cyklister från 50- och 60-talet träffades under ledning av sin nu 92-årige ordförande Gunnar Nilsson från dessa årtionde. Med på träffen var också Sten Andersson en av klubbens mest framstående cyklister genom tiderna. Även Benny Ullmestig, nuvarande ordförande i Landskrona Cykelklubb deltog och gav en bild av klubben idag, meddelar Rolf Johansson och fortsätter: – Kvällen blev ett eldorado med många härliga minnen från fornstora dagar. Det hela har dokumenteras av en av cyklisterna från den tiden, Sven Nogard som satt samman ett bildspel från flydda dagar. Träffen resulterade i att ”gamla gardet” kommer att träffas en gång årligen för att fortsätta nostalgifärden.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser