Annons

6 juni i Slottsparken

Program vid nationaldagsfirandet i Slottsparken är spikat. Firandet inleds den 6 juni klockan 14 av Landskronas Stadsmusikkår för att följas av en dansuppvisning med grupper från Flip da Mix. Klockan 15 hissas svenska flaggan och Landskrona Allmänna Sångförening och Öresundsvarvets Manskör sjunger Sveriges Flagga, Dåne liksom åskan bröder samt Under rönn och syren. Kommunfullmäktiges ordförande, Lennart Söderberg håller ett litet välkomst anförande innan en rapgrupp från Unga Röster intar scenen. Sångkören Divertimento sjunger Så skimrande var aldrig havet och The bog down in the valley. Därefter är det dags för årets högtidstal som i år hålls av Jan Nilson, Landskronabo som är verksam vid Centrum & Österlyftet följt av traditionsenlig utdelning av flaggor. Firandet avslutas med att Lennart Söderberg utbringar ett fyrfaldigt leve för flaggan. Nationalsången sjunges unisont och Sångkören Divertimento sjunger Sverige. Programmet sker i samverkan mellan Landskrona Kommun, Hemvärnet, Kvinnliga Bilkåren, Frivillig befälsutbildning, Lottorna, Öresundsvarvets manskör. Lekstugan Verdandi, KFUK-KFUM´s scoutkår, Landskrona Allmänna Sångförening och Landskrona NSF Scoutkår.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser