Annons

Besa vann toppmatchen

I fredags mötte Besa sina tuffaste konkurrenter då man spelade mot Axelvold på bortaplan. Trots att Axelvold tog ledningen efter bara en minut så kunde Besa reducera innan pausvilan. Besa kom in i andra halvlek med bättre självförtroende kunde ta ledningen med 2-1 efter endast 30 sekunder. I det läget fick Axelvold en mycket billig straff men Besas målvakt räddade. Axelvold fortsatte att försöka med långbollar men Besa var det bättre laget och släppte aldrig greppet om matchen. Istället gjorde Besa 3-1 med tio minuter kvar av matchen och i slutminuterna lyckades man även göra 4-1 med ett kanonskott. Därmed tog Besa ett ryck i tabellen och ligger nu tre poäng före just Axelvold. Besas mål gjordes av Mentor Bahtiri och Irfan Abazi samt Shemsedin Shabani som gjorde två.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser