Annons

BoIS satsar på webb-TV

Landskrona BoIS kommer under sommaren att köra webb-TV. Sändningarna sker i samarbete med Zebra Media och programmen kommer att ligga på såväl BoIS hemsida som på Landskrona Direkt.
– Förra säsongen hade vi något som hette Klubb-TV på Kanal Lokal. Vi lyckades dock inte hitta någon ekonomisk överenskommelse med dom i år, varför det inte blir några sändningar, säger BoIS marknadsansvarige Johan Nilsson.
– Därför är det kul att vi på detta sätt kan få levande bilder i etern. Det fina med Internet är att praktiskt taget alla har tillgång till sändningarna, säger Johan som även kommer att vara programledare.

Under sommaren kommer det att produceras nio avsnitt á 15-20 minuter. Det första kommer att presenteras den 12 juni och huvudtemat blir ett inslag inför matchen Landskrona BoIS – Falkenbergs FF. Därefter följer ett avsnitt varje vecka till och med vecka 33. Undantaget är vecka 28 då det är uppehåll i Superettan.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser