Annons

Ny saluhall i Landskrona?


Sedan många år har Landskrona saknat en saluhall. Nu kan det dock bli verklighet.
– Vi är många i Landskrona som gärna vill att en Saluhall ska återuppstå. Och nu är det på gång! På torsdag samlas Landskronabor och Landskronavänner i gymnastikhallen på Jäntan för att ta de första stegen till att bilda Intresseföreningen för Saluhall i Landskrona, säger Berta Feriera.

Initiativet har tagits av Ulla Noring-Lindahl och Berta Feriera. Ulla och Berta har under de gångna månaderna träffat många i Landskrona och mötts av idel positiv respons när de berättat om sin vision: En saluhall som speglar dagens Landskrona och dagens matkultur.

Annons
 

Den lokal som står högst på önskelistan är gamla Flickskolans gymnastikhall på kvarteret Jäntan. Men visionen om en Saluhall i Landskrona står och faller inte med Jäntan, andra lokaler i området kan visa sig vara lika intressanta och möjliga.

På torsdageftermiddagen presenteras visionen för drygt 60 intresserade Landskronabor och Landskronavänner. Målet är att innan sommaren kommit på allvar ska Intresseföreningen
för Saluhall i Landskrona bildas.

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser