Annons

Ny förlust för Häljarps fotbollsdamer


Häljarps damer åkte på en ny förlust då Hässleholm vann med hela 2-7. Häljarp började bra men Hässleholm skapade första chansen i den 6:e minuten men målvakten i Häljarp Caroline Möller-Backman (bäst för dagen) räddade ett friläge. Bara minuten senare blev Isabella Tolevska frispelad på vänsterkanten och rullade bollen säkert under en utrusande målvakt.. I den 13:e minuten fick Häljarp en hörna. Maria Torpling slog den perfekt på Amanda Backmans huvud och Häljarp tog en 2-0 ledning.

I den 15:e minuten fick Hässleholm dock en mycket billig straff som man förvaltade väl. Fram till straffen höll Häljarp spelet uppe bra fast Hässleholm hade mest boll, men efter straffen tappade HIF allt. Försvaret han inte med Hässleholmarna och siffrorna rann i väg.

Annons
 

Av: Redaktionen
© Landskrona Direkt

UPP

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser